Introductie

Swingende jazz muziek

 

Hans Dulfer en Swing Twice staan garant voor een swingende jazz avond tijdens Muziek aan de Plas 2016.

 

Stichting Muziek aan de Plas is een gezamenlijk initiatief van de serviceclubs Rotary Club Reeuwijk en Lions Club Gouda-Reeuwijk. Met het organiseren van dit evenement worden fondsen opgebouwd om goede doelen te ondersteunen. Dit jaar zet Muziek aan de Plas zich in voor het Zwembad de Fuut.

De circa 75 leden van de Rotary en Lions verenigingen werken belangeloos onder verantwoordelijkheid van de Stichting Muziek aan de Plas Reeuwijk aan de organisatie van dit evenement.

 

Muziek aan de Plas - zaterdag 11 juni 2016

Goede doel: www.zwembaddefuut.nl

Lokatie Roei & Zeilvereniging "Gouda", Notaris d'Aumerielaan 35, 2811 HS Reeuwijk

info@muziekaandeplas.nl
 
  

 

 

Tijdens de afterparty gaat de muzikaliteit verder!

 

 

Goede doel 2016: Zembad De Fuut
Bewoners zijn opgestaan en hebben het initiatief genomen om te kijken of het zwembad in Reeuwijk behouden kan blijven. Het zwembad vervult vooral een rol voor ouderen en de jeugd heeft een veilige plek om naar toe te kunnen gaan. De gemeente geeft vanaf 2016 het bewonersinitiatief een kans het zwembad voort te zetten. Rotary Club Reeuwijk en Lions Gouda-Reeuwijk willen de opbrengst van Muziek aan de Plas 2016 inzetten voor steun aan het Zwembad De Fuut in deze opstartfase. De opbrengst zal geinvesteerd worden in ondersteuning van vrijwilligers en voorzieningen om het zwembad aantrekkelijker te maken.

 

In 2014 is de opbrengst gegaan naar Hospice Midden Holland te Gouda www.hospicemiddenholland.nl

In 2011 zetten wij ons in voor Sailability; zeilmogelijkheden voor gehandicapten www.sailability.nl

In 2009 hebben wij een bijdrage kunnen leveren aan het project 'Wandelen voor Water', zie ook: (www.wandelenvoorwater.nl). In de jaren daarvoor werkten wij voor de kwaliteit van het Reeuwijkse plassengebied.